ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ

ΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


Παρουσίαση Ιδεολογικών Θέσεων Για Την Δημιουργία Πολιτικού Κόμματος


Σκοπός Του Κόμματος Είναι Η Εισαγωγή Των Φορητών Τροφοδοτικών Στην Καθημερινότητά Μας
Απαιτούνται Διακόσια Πρόσωπα Για Την Σύσταση Του Κόμματος
Ως Εναλλακτική Λύση, Δείτε Το Γράμμα Προς Επενδυτές


Ε Π Ι Σ Η Μ Α Ν Σ Ε Ι Σ


 

Η τρέχουσα Κλιματική Κρίση ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (καύσωνες, πυρκαγιές, πλημμύρες κ.λπ) ΑΠΑΙΤΕΙ Ταχεία Απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα 
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18 Μαρτίου 2011
Τελευταία Ενημέρωση: 9 Ιουλίου 2024
 

Οι παρακάτω ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ αναφέρονται στην προσωρινή ανεργία που θα δημιουργηθεί στην Βιομηχανική μας Κοινωνία, λόγω της μετάβασης από την σημερινή Οικονομία του Πετρελαίου (oil economy) στην Οικονομία των Φορητών Τροφοδοτικών (PPS economy).

1.  Οι Μεγάλες Εξοικονομήσεις ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ του ασήμαντου ενεργειακού κόστους. Αυτό συνεπάγεται Πολύ Σημαντική Μείωση του Κόστους Παραγωγής οποιωνδήποτε Προϊόντων ή Υπηρεσιών. Έτσι, το Κόστος Ζωής γίνεται ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ, έχοντας σαν αποτέλεσμα – ανάμεσα σε άλλα – Δωρεάν Υπηρεσίες σε προσωρινώς άνεργους ανθρώπους: Θεσμοθέτηση της Δωρεάν Τροφής και Στέγης για ΟΛΟΥΣ τους Ανέργους (full board service) σε στυλ Ξενοδοχείων. ΥΠΟΨΙΝ ότι το λειτουργικό κόστος μιάς τέτοιας παροχής ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ με την σημερινή Οικονομία του Πετρελαίου ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ οι τιμές του αργού δεν ξεπερνούν τα 25 δολάρια ανά βαρέλι. Δείτε το έγγραφο με το οποίο οι Διωκτικές Αρχές έπιασαν τη "17 Νοέμβρη". Για να μην γίνει καμία παρεξήγηση, ΔΕΝ απαιτείται η κατάργηση του κράτους προκειμένου να βγουν τα φορητά τροφοδοτικά στην αγορά διότι κάτι τέτοιο αντιβαίνει στο Σύνταγμα και στους Νόμους. Για παράδειγμα, Στρατός, Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Δικαστικό Σώμα και γενικά οι Ένστολοι, ΔΕΝ έχουν λόγο να αντισταθούν για ΤΙΠΟΤΑ.

2.  Οι παραπάνω Εξοικονομήσεις ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ Μείωση Του Χρόνου Εργασίας ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Επιπλέον Αριθμός Εργαζομένων να μπορεί να εργαστεί στην ίδια Θέση Εργασίας, παρέχοντας Ελεύθερο Χρόνο για τις Χαρές της Ζωής. Προσέξτε: Με την εφαρμογή Τετράωρου Ωραρίου Εργασίας, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ Εργαζόμενοι αντί του ΕΝΟΣ Εργαζόμενου με Οκτάωρο Οράριο Εργασίας. Συν του ότι με το Τετράωρο Ωράριο Εργασίας ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ των Εργαζομένων, επειδή ακριβώς οι Εργαζόμενοι ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ (και όχι όπως σήμερα, που όλοι σχεδόν ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΩΡΑΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ έχοντας να κοιμηθούν "μιά βδομάδα"). Επιπροσθέτως, υπάρχουν Πάρα Πολλές Βιομηχανικές Εφαρμογές οι οποίες ΔΕΝ χρησιμοποιούνται σήμερα διότι είναι Ενεργοβόρες π.χ. γαλβανικές εφαρμογές για καθαρισμό μεταλλευμάτων (και όχι μόνο) ή Βιομηχανία Ανακύκλωσης Στερεών Αποβλήτων (άχρηστες οικιακές συσκευές, εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, βάρκες, πολλές πλαστικές συσκευασίες κ.λπ).

3.  ΝΕΕΣ Φορητές Συσκευές θα διατεθούν στην Αγορά π.χ. φορετό (όχι φορητό) διαφημιστικό βίντεο στα ρούχα (μπουφάν ή πουκάμισα, μπλούζες κ.λπ), θερμαινόμενα ρούχα για το χειμώνα ή ρούχα με λεπτούς συμπαγείς ανεμιστήρες για το καλοκαίρι. Ειδικά για εφαρμογές e-clothing (ηλεκτρονικά ρούχα), Δίοδοι Υγρών Κρυστάλλων (LCD) ή πλαστικές οθόνες εκπομπής φωτός (light emitting polymer screens) μπορούν να χρησιμοποιηθούν έτσι ώστε να ΜΗΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ δυσπιστία αναφορικά με τα Ζητήματα Υγείας (ακτινοβολίες ή θερμότητα στα κόκκαλα προκαλώντας οστεοπόρωση κ.λπ).

ΧΩΡΙΣ να θέλω να κατηγορηθώ ότι καπηλεύομαι την Μνήμη των Θυμάτων στα Τέμπη, πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό το Δυστύχημα (όπως και πολλά άλλα στο παρελθόν) ΔΕΝ θα είχε συμβεί ΕΑΝ είχαμε Τετράωρο Ωράριο Εργασίας, όπως προτείνω εδώ και τόσα χρόνια. Οι Σταθμάρχες δουλεύουν ΟΚΤΩ - ΕΝΝΙΑ ώρες την ημέρα και οι Μηχανοδηγοί του ΟΣΕ εργάζονται ΕΦΤΑ ημέρες ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ρεπό (χωρίς ξεκούραση). ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ Συνθήκες Εργασίας, πως να μην έχουμε πολύνεκρα (και όχι μόνον) δυστυχήματα;;;

Συνοψίζοντας τις παραπάνω Ολοκληρωμένες Λύσεις, τα Ανθρώπινα Ωράρια Εργασίας που θα εφαρμοστούν στη Νέα Βιομηχανική Κοινωνία των Φορητών Τροφοδοτικών ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ που από τη μιά μεριά θα υπάρχει ΚΙΝΗΤΡΟ για παραγωγή πλούτου, από την άλλη όμως μεριά ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ τον Απαιτούμενο Ελεύθερο Χρόνο στους Ανθρώπους του Βιομηχανικού Πολιτισμού να γεύονται ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ τους καρπούς της δουλειάς τους.

Οι ίδιες Αρχές θα ισχύουν και στα Ορυχεία (μέταλλα, μάρμαρα, δομικοί λίθοι κ.α). Περισσότερες Βάρδιες, Λιγότερος Χρόνος Εργασίας. Οι αμοιβές ΟΛΩΝ των Εργαζομένων θα είναι υπερ-αρκετές για την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών, σε συνδυασμό με το μικρότερο λειτουργικό κόστος των Ορυχείων (και τα ασήμαντα επιτόκια δανεισμού των ιδιοκτητών για τις περαιτέρω επενδύσεις τους).

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ αυτής της Νέας Βιομηχανικής Κοινωνίας είναι η Θεσμοθέτηση της Δωρεάν Τροφής και Στέγης για ΟΛΟΥΣ τους Ανέργους (full board service που αναφέρθηκε προηγουμένως). Όσον αφορά τον Φορέα που θα αναλάβει αυτό το κόστος, θα γίνει Διάλογος είτε με τον Άρειο Πάγο είτε με οποιαδήποτε άλλη Εποπτεύουσα Αρχή. Μέχρι να κατασκευαστούν οι κτιριακές υποδομές (χρονικό διάστημα της τάξεως των μερικών ετών), προτείνω την ενοικίαση παλαιών διαμερισμάτων με μέγιστο μηνιαίο κόστος 550 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια. Για εκείνους τους Συμπολίτες μας που έχουν πάρει Δάνειο για αγορά πρώτης κατοικίας, προτείνω την καταβολή της μηνιαίας δόσης στη Τράπεζα από τον εν λόγω Φορέα. Όσον αφορά τη σίτιση, προτείνω την προσφορά της Roma Pizza (μια κανονική πίτσα take away με κόστος 6,5 ευρώ, κατ' άτομο ημερησίως). Έτσι, μια τετραμελής οικογένεια, δικαιούται 4 πίτσες την ημέρα. Βεβαίως, αυτά τα κόστη θα μειωθούν σημαντικά στην εποχή των φορητών τροφοδοτικών, λόγω του πολύ χαμηλού κόστους ζωής. Υπόψιν ότι ΠΡΙΝ τις τελευταίες ενεργειακές ανατιμήσεις και την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, η τιμή της εν λόγω πίτσας ήταν 4,95 ευρώ επί σειρά ετών. O λόγος για τον οποίο επιμένω στη προσφορά της Roma Pizza, δεν είναι διαφημιστικός. Απλά θεωρώ ότι πρέπει να έχω προσωπική άποψη για το γεύμα που θα προσφερθεί στους άνεργους Συμπολίτες μας. Με άλλα λόγια, ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα καταστήματα μαζικής εστίασης που να προσφέρουν ικανοποιητικό φαγητό με 6,5 ευρώ, αλλά να μην διαθέτω την αντίστοιχη γευσιγνωσία.

Οι Αγρότες ή οι Κτηνοτρόφοι θα μπορούν να απολαύσουν την πραγματικά σύγχρονη ζωή, χωρίς σκοτούρες για το "αγροτικό πετρέλαιο", δουλεύοντας λίγες ώρες στο χωράφι ή στο κτηνοτροφείο, σε συνεργασία με νέους συνεταίρους, που όλοι μαζί ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ να χαρούν τα κέρδη τους, αγοράζοντας υπηρεσίες (ταξίδια, εκδρομές κ.λπ) και προϊόντα του βιομηχανικού τομέα.

Και οι Αλιείς δεν θα αγχώνονται να πιάσουν ψάρια (χρησιμοποιώντας τεχνικές μαζικής αλίευσης, που οδηγούν στον πλήρη αφανισμό των ψαριών) διότι θα έχουν ΗΔΗ ένα γεύμα (ας μην είναι ψάρι). Έτσι, θα προσέχουν πότε και πως ψαρεύουν, για να απολαύσουν ξανά και ξανά το αγαπημένο τους ψάρι (ειδάλλως, εάν τα ψάρια κοντεύουν να αφανιστούν όπως λένε τώρα οι Αλιείς, δεν θα μπορέσουν να τα ξανα-απολαύσουν). Τα ΙΔΙΑ ισχύουν και για τους κυνηγούς θηραμάτων.

Όσον αφορά το Μεταναστευτικό Πρόβλημα, αυτό οφείλεται στην Ανθρωπιστική Καταστροφή που προκαλούν οι Βομβαρδισμοί και οι πετρελαϊκοί πόλεμοι. Στη δεκαετία του '80, οι Πρόσφυγες και οι Μετανάστες ήταν ελάχιστοι – ο περσοϊρακινός πόλεμος διεξήχθη μεταξύ στρατιωτών και όχι όπως το σημερινό χάλι, όπου οι διάφορες δυτικές και μη χώρες (με την ανοχή ή συμμετοχή των Μεγάλων Δυνάμεων) βομβαρδίζουν αμάχους. Δείτε την Μετα-Κομμουνιστική Ρωσία εναντίον της Ουκρανίας (και τα βάσανα που τραβάει η τοπική ελληνική μειονότητα). ΚΑΙ στη περίπτωση του Αφγανιστάν, ΕΑΝ δεν είχε υπάρξει η αμερικανική εισβολή το 2001, ΔΕΝ θα εκδικόντουσαν οι Ταλιμπάν το 2021, επομένως ΔΕΝ θα υπήρχαν Πρόσφυγες από τη Χώρα αυτή. Την περίοδο 1996 - 2001, όταν οι Ταλιμπάν κυβέρνησαν το Αφγανιστάν σε πρώτη φάση, ο αριθμός των Προσφύγων ήταν αμελητέος.

Σε αυτό το σημείο, να αναφέρω ότι τα διάφορα ακροδεξιά κόμματα σε ολόκληρο τον κόσμο ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ από το Εκλογικό Σώμα τις επιπτώσεις των πετρελαϊκών πολέμων ΚΑΙ προπαγανδίζουν το μίσος εναντίον των Προσφύγων, το οποίο αποτελεί Ποινικό Αδίκημα: Προτροπή σε ταραχές και επιθέσεις εναντίον των μουσουλμάνων. Δείτε τη σφαγή στη Νέα Ζηλανδία, τον Μάρτιο του 2019. Να αναφέρω επίσης την Πολυ-Πολιτισμικότητα, την οποία πολλοί κατηγορούν (κυρίως Συντηρητικοί Κύκλοι αλλά και Σοσιαλιστές) ότι απέτυχε. Όμως, ελάχιστα ΜΜΕ αναφέρουν ότι αυτή η ειρηνική συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΚΕ από τον "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας" (επιθέσεις 11ης Σεπτεμβρίου 2001). Επιπλέον, οι λεγόμενοι "μοναχικοί λύκοι" (μουσουλμάνοι οι οποίοι γαλουχήθηκαν με τον δυτικό τρόπο ζωής), ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να εκδικηθούν την Δύση για την Αυθάδεια & Αλαζονεία της.

Μόλις τελειώσουν οι πετρελαϊκοί πόλεμοι (με την έλευση των φορητών τροφοδοτικών), οι Μετανάστες και οι Πρόσφυγες θα επιστρέψουν στις Εστίες τους. Το ίδιο ισχύει και για τους δύσμοιρους Κατοίκους της Αφρικανικής Ηπείρου, όπου μαστίζονται από Εμφυλίους Πολέμους (βλέπε Σουδάν, Νιγηρία κ.α). Ειδικά στο Σουδάν, ο χρυσός της χώρας αυτής ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ τον πόλεμο της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας, μέσω της ομάδας Βάγκνερ.

Έτσι, θα αφανιστεί σταδιακά και η Εγκληματικότητα διότι θα έχουμε Υποδομή Πραγματικής Αλληλεγγύης, όπου ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ. Και εάν κάνει κάποιος ποτέ κακό στον συνάνθρωπό του, ο παθών μαζί με τον Κοινωνικό Περίγυρο θα τον στηλιτεύσουν για το κακό που έκανε. Εάν δε, κάνει πολύ μεγάλο κακό, τότε ο παθών ή οι συγγενείς του παθόντος θα έχουν το δικαίωμα να τον τιμωρήσουν με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμούν εκείνοι. Έτσι, ο κάθε δράστης θα γνωρίζει εκ των προτέρων (πριν γίνει δράστης), ότι εάν ποτέ κάνει κακό στον οποιοδήποτε, θα απωλέσει τον Χαρούμενο Κόσμο (και όχι όπως τώρα, που όλοι σχεδόν λένε "δε βαριέσαι, ας κάνω κακό σε όλους, έτσι και αλλιώς η ζωή μου είναι μίζερη").

Παράλληλα, θα αφανιστούν σταδιακά και οι νέες ασθένειες (ή η επανεμφάνιση των παλαιών) διότι οι ερευνητές των ιατρικών εργαστηρίων θα εργάζονται ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ και δεν θα κινδυνεύουμε από αμέλειες στα Εργαστήρια, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο τέλος του Βιομηχανικού Πολιτισμού. Ένας ιός για παράδειγμα που μπορεί να διαρρεύσει στην ατμόσφαιρα και να γίνει ανεξέλεγκτος (παρόλο που μερικές επανεμφανιζόμενες ασθένειες οφείλονται στον μη έγκαιρο εμβολιασμό). Ο νέος κορωνοϊός SARS-CoV-2 και η αντίστοιχη ασθένεια COVID-19 οφείλονται πιθανότατα σε βιολογικό πόλεμο της βιομηχανίας καυσίμων – μένει να αποδειχθεί. Δείτε την σελίδα του δελτίου τύπου.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ για τα παιδιά μας μία ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αλληλοσεβασμού και Αλληλεκτίμησης, όπου θα υπάρχει ΚΙΝΗΤΡΟ για την διατήρηση αυτού του Πολιτισμού. Αυτές είναι οι Βάσεις για έναν ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ Κόσμο.

Γιατί πιστεύετε ότι κάποιος γίνεται άπληστος σήμερα; ΔΙΟΤΙ αγχώνεται μην τυχόν και χάσει αυτά που ΗΔΗ έχει αποκτήσει, οπότε στην προσπάθειά του να προστατεύσει αυτά που έχει ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ κάποτε στον δρόμο (άστεγος, χωρίς φαγητό και νερό), επιζητά ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έτσι ώστε να αισθάνεται ότι ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ από την πιθανότητα να βρεθεί στο δρόμο.

Εφόσον λοιπόν ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ένα πλούσιο γεύμα και άνετη διαμονή για ΟΛΟΥΣ τους Ανθρώπους, ο κάθε Επιχειρηματίας ή Επενδυτής θα γνωρίζει εκ των προτέρων ότι ΕΑΝ χάσει αυτά που απέκτησε (τα οποία σημειωτέον θα είναι ΛΙΓΟΤΕΡΑ από αυτά που θα είχε ΕΑΝ εκμεταλλευόταν τους Εργαζομένους του), δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα· είτε θα ασχοληθεί με άλλη επιχειρηματική ιδέα είτε θα προσληφθεί ως Εργαζόμενος στην Επιχείρηση κάποιου Συνανθρώπου μας – εξυπακούεται, μέχρι που να γίνει είτε το ένα είτε το άλλο, θα έχει το πλούσιο γεύμα και την άψογη διαμονή των Έργων Υποδομής της Πραγματικής Αλληλεγγύης. Σε αυτά τα έργα, συμπεριλαμβάνονται δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα των προσωρινά Ανέργων.

Επιπροσθέτως, τα ασφαλιστικά ταμεία θα γεμίσουν από ασφαλιστικές εισφορές, λόγω της μειώσεως της ανεργίας κατά πενήντα ποσοστιαίες μονάδες (διπλασιασμός των ασφαλιστικών εισφορών με την εφαρμογή της μετάβασης από το σημερινό Οκτάωρο στο αυριανό Τετράωρο Ωράριο Εργασίας). Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται εντυπωσιακή αύξηση στο πηλίκο Εργαζομένων / Συνταξιούχων.

Ανακεφαλαιώνοντας, μπορούμε να πούμε ότι οι παραπάνω Ιδεολογικές Θέσεις κινούνται μεταξύ Αντιεξουσίας και Καπιταλισμού. Κατά συνέπεια, ανήκουν στον Χώρο του Κέντρου (ούτε Δεξιά ούτε Αριστερά). Είναι σαφές ότι τα χρήματα για την παραπάνω Κοινωνική Πολιτική θα προέλθουν από την συρρίκνωση του δημοσίου τομέα, καθιστώντας έτσι την επίτευξη των όρων των Βρυξελλών ΧΩΡΙΣ καταπίεση του Πληθυσμού. Η είσοδος των φορητών τροφοδοτικών στην αγορά αποτρέπει Συνεχείς Πιέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς την Χώρα μας σχετικά με τα δημοσιονομικά ελλείμματα.

Εισφορές προς Τρίτους όπως δημοτικά τέλη, ΕΡΤ, φόροι ακινήτων κ.λπ, θα καταβάλλονται με τους τοπικούς λογαριασμούς ύδρευσης & αποχέτευσης (ΕΥΔΑΠ για την περιοχή της Αθήνας, ΕΥΑΘ για την Θεσσαλονίκη και ούτω καθεξής). Σε αυτό το σημείο, να ξεκαθαρίσουμε ότι επειδή ακριβώς θα έχουμε λιγότερο κράτος, θα έχουμε και λιγότερους φόρους. Επομένως, πολλοί από τους σημερινούς φόρους ή τέλη που υπάρχουν στους λογαριασμούς ρεύματος, θα εκλείψουν στους λογαριασμούς ύδρευσης / αποχέτευσης. Βεβαίως, ο ΕΝΦΙΑ (ίσως ο πιο άδικος φόρος της μνημονιακής εποχής), ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ στην εποχή των φορητών τροφοδοτικών. Αυτή η κατάργηση σημαίνει ότι θα αρχίσει να αυξάνεται ξανά το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα, οπότε μακροπρόθεσμα το κόστος στέγασης θα είναι ιδιαίτερα χαμηλό. Έτσι, το ποσοστό των Ανέργων που θα χρειαστούν Στέγαση ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ δραστικά.

Για εσάς που ανησυχείτε ότι θα έχουμε μποτιλιάρισμα στους δρόμους επειδή δεν θα υπάρχει ενεργειακό κόστος, να έχετε υπόψη σας ότι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα έχουν τη προτίμηση των Επιβατών διότι το εισιτήριο των ΜΜΜ θα είναι πάντα φθηνότερο από το κόστος παρκαρίσματος. Επιπλέον, το κόστος των εισιτηρίων θα μειώνεται με τη πάροδο του χρόνου ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ θα αυξάνονται αντίστοιχα και τα διαφημιστικά έσοδα των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Με αφορμή την λειψυδρία των τελευταίων ετών, η Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας Από Μαγνητικές Ταινίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελληνική Επικράτεια για Αφαλάτωση του θαλασσινού νερού ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ενεργειακό αποτύπωμα άνθρακα και σχεδόν μηδενικό ενεργειακό κόστος.

Εάν συμφωνείτε και εσείς με τις παραπάνω θέσεις, δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στο 69 80 59 46 01 και να μιλήσουμε διεξοδικά. Μία ψήφος διαμαρτυρίας (για την λογοκρισία που αντιμετωπίζω τόσα χρόνια και όχι μόνον) είναι συνεχώς διαθέσιμη, ενώ ένα σύντομο και επίσημο βίντεο είναι εδώ. ΜΟΝΟΝ μία εκλεγμένη Κυβέρνηση των φορητών τροφοδοτικών μπορεί να απαλλάξει τον Ελληνικό Λαό από την Λιτότητα και τον Πληθωρισμό. ΟΛΟΙ οι Έλληνες (και όχι μόνον) θα αποταμιεύσουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρώ (τουλάχιστον) ο καθένας, με την Δίκαιη Κατανομή του Πλούτου ΕΝΤΟΣ μίας δεκαετίας. Έτσι, τα νέα ζευγάρια Ελλήνων και Ελληνίδων θα έχουν την Οικονομική Δυνατότητα να κάνουν τρία και τέσσερα παιδιά, συμβάλλοντας στη λύση του Δημογραφικού Προβλήματος.

Σε αυτό το σημείο, να αναφέρω ότι δεν ισχύουν τα διάφορα χαζο-επιχειρήματα του τύπου "οι νέοι άνθρωποι στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη ενδιαφέρονται περισσότερο για καριέρες εργασίας και όχι για οικογένεια" ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ οι σημερινές συνθήκες εργασίας αναφέρονται σε οκτώ και δέκα ώρες δουλειά ημερησίως. ΚΑΜΙΑ σχέση δηλαδή με το τετράωρο ωράριο εργασίας. Επίσης, στην Αφρική (όπου υπάρχει υπερ-γεννητικότητα), η ποιότητα ζωής των Ιθαγενών είναι τραγική. Έτσι, διάφοροι "σοσιαλιστές" λένε ότι πρέπει, άκουσον - άκουσον, να αυξηθούν οι μεταναστευτικές ροές προς την Ιταλία και Ελλάδα, δίνοντας "τροφή" στην Ακροδεξιά.

Ως ένα οικονομικό κίνητρο προς τα ιδρυτικά μέλη του κόμματος, προτείνω νομικές δεσμεύσεις (με Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους κ.λπ) έτσι ώστε καθώς θα πουλιούνται τα φορητά και κινητά τροφοδοτικά παγκοσμίως, σε πραγματικό χρόνο, ένα απειροελάχιστο ποσό να πηγαίνει στα ιδρυτικά μέλη. Για παράδειγμα, ένα δολάριο ΗΠΑ από κάθε τροφοδοτικό (δείτε τον πυθμένα της σελίδας δελτίο τύπου). Έτσι, σε δέκα χρόνια, θα έχουν εισπραχθεί περίπου ένα τρισεκατομμύριο δολάρια. Διαιρούμενα με το 200, προκύπτει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των πέντε δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ για κάθε ιδρυτικό μέλος. Ο λόγος για τον οποίο πρέπει το κέρδος να είναι τόσο υψηλό για τα ιδρυτικά μέλη, είναι ότι έτσι καθίσταται δύσκολη η δωροδοκία από την βιομηχανία καυσίμων.

Σας παρακαλώ θερμά να κάνετε "like" στο https://www.facebook.com/PPSPoliticalParty. ΜΗΝ δίνετε σημασία σε άσχετες πληροφορίες, καθώς η εγγραφή στο ελληνικό facebook έγινε το 2009, όταν δεν υπήρχε καμία σκέψη για ίδρυση πολιτικού κόμματος. Μετά το "like", μπορούμε να γίνουμε φίλοι. Όσον αφορά τα άτομα που με εμπνέουν, αυτά είναι ο Πιέρ Προυντόν και ο Άνταμ Σμιθ – στο fb δεν εμφανίζεται κανένας από τους δύο. Προς το παρόν, δεν μπορώ να το αλλάξω.

Και μην ξεχνάτε ότι εάν γίνει τρομοκρατική ενέργεια εναντίον σας, δικαιούστε αποζημίωση από την βιομηχανία καυσίμων (πολλά λεφτά). ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ότι εάν ανήκετε στην ενεργειακή βιομηχανία (είτε ορυκτά καύσιμα είτε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας), ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ με τον Μετασχηματισμό των θέσεων εργασίας όπως περιγράφεται στο επιχειρηματικό σχέδιο (προς το παρόν, μόνον στα αγγλικά).

Τελειώνοντας, να κάνω μία ΕΥΓΕΝΙΚΗ καταγγελία σχετικά με τον πρώην Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Αγόρασα ένα πακέτο διαφημιστικής προβολής στο in.gr, το 2014 – δείτε τη σχετική σύμβαση και το αντίστοιχο banner. Ο Υπεύθυνος Διαφήμισης μου είπε ότι ο ΔΟΛ δεν υποστηρίζει δημιουργία πολιτικών κομμάτων!!! μέσω διαφημίσεων!!! και μου επέστρεψε τα χρήματα που είχα προπληρώσει. Εάν ζούσε ο αείμνηστος Χρήστος Λαμπράκης, με τόσους Αντι-Δικτατορικούς Αγώνες και όχι μόνον, τι θα έλεγε για αυτό το θέμα; Και ύστερα οι εφημερίδες του εν λόγω Οργανισμού ανέκαθεν μιλούσαν για Ανάπτυξη, Καινοτομία και νέες θέσεις εργασίας. Τα Εκατομμύρια των Θέσεων Εργασίας από την εφαρμογή του Τετράωρου Ωραρίου Εργασίας ΔΕΝ τα βλέπουν άραγε;;; Δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι τέτοια η Φύση της Καινοτομίας των φορητών τροφοδοτικών ώστε για να προχωρήσει, απαιτείται ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ;;;

Και στην μετά ΔΟΛ εποχή (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ), δεν πιστεύω να σκέφτεται κανένας ότι ο κ. Μαρινάκης, με τόσα δεξαμενόπλοια (τάνκερς) που έχει στη κατοχή του, θα υποστήριζε τον παρόντα ιστότοπο. ΜΟΝΟΝ η εφημερίδα Espresso (δύο φορές η έντυπη έκδοση και μία η ηλεκτρονική) καθώς επίσης και ο ιστότοπος newsbreak.gr (έστω με δυσκολίες ο τελευταίος) του κ. Φιλιππάκη, δέχτηκαν τις διαφημίσεις μου μέχρι στιγμής.

Μετά Τιμής,

Βασίλης Δημητρόπουλος
https://www.energynews.gr